Vervolgopleiding

De eerder aangekondigde trainingssessies zijn van start gegaan. Het betreft de 3-delige verdiepingssessies op specifieke onderdelen uit het kwaliteitssysteem. Van de eerste sessie zijn de deelnamecertificaten al binnen! We trapten af met een zeer leerzame dag over allergenenbeleid, verzorgd door / in samenwerking met @allergenenconsultancy. Zeer leerzaam en diepgaand, we hebben een aantal interessante casussen behandeld.

Waar ook verdieping werd gevonden was bij @nutrilab. Hier gingen wij opzoek naar het antwoord op de vraag wat er met een testmonster gebeurt na het opsturen hiervan richting het lab.  Theorie werd samengebracht met de praktijk via een rondleiding door het lab. Uiteraard was er voldoende tijd voor vraag en antwoord. Al met al een geslaagde sessie.

We kijken uit naar sessie 3 en hopen volgend jaar opnieuw deze mooie en leerzame sessies aan te kunnen bieden, om zodoende nog meer personen eigenaar te kunnen maken van kwaliteit binnen de sector!

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

KVK: 58470697

Algemene voorwaarden