TRAINING

Wilt u uw kwaliteitsteam een verfrissende up-to-date training geven? Of is er een meer intensief begeleidingstraject nodig om hen op het goede spoor te zetten of aan te sturen? Neem dan contact met ons op.Wij geven uw team de scholing die zij nodig hebben om zelfverzekerd -en met veel kennis- uw bedrijf te ondersteunen. We hebben algemene kwaliteitstrainingen maar ook specifieke opleidingen over verandermanagement, certificeringstandaarden, certificeringstrajecten, ketenmanagement en auditing (uitvoeren van interne en leveranciersaudits) en oorzaak gevolg analyses bij afwijkingen.

In certificeringsprogamma’s zijn eisen gesteld aan opleiding, training (o.a. van het HACCP team), bewustwording van personeel en verbeteren van cultuur. In onze projectplannen zijn prompte trainingen onderdeel in het certificeringstraject.
Naast deze korte maat gerichte ‘training on the job’ momenten bieden we met onze opleidingstak Quality Compass BV in ons Culinair Technologische Centrum in Hoenderloo of bij u op locatie meer aan opleiding en training.

Dit past in onze missie die we als team hebben omschreven als:
‘Het ontwikkelen van instrumenten om kwaliteit in de voedingssector te borgen’

Waarbij onze visie daarop is: Met de nodige kennis is kwaliteitsdenken binnen de organisatie en zijn complexe voorwaarden te vertalen naar eenduidige, eenvoudige en complete beheerssystemen.

Kennis is dan ook een sleutel om continu in te spelen op steeds weer (en vlugger) wijzigende omstandigheden.
Kennis en kunde moeten voortdurend worden bijgespijkerd
In ons standaardpakket zit: de 8 delige opleiding  ‘Coördinator Voedselveiligheid en Kwaliteit’ en de training ‘Principes van Auditen’. Maar ook met specifieke thema’s als verander management, levensmiddelen hygiëne en ketenboring vergroten we de  competentie en zelfverzekerdheid van uw team.
Ons team bestaat uit gekwalificeerde docenten levensmiddelentechnologie om didactisch op uw gewenste kennisniveau aan te sluiten.

BEDRIJFSGERICHTE TRAININGEN

voor kwaliteit op basis van competentie

vaardigheden en methodieken

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

KVK: 58470697

Algemene voorwaarden