Training Principes van Auditen

Wij leren u vaardigheden en methodieken voor het uitvoeren van interne audits en op het uitvoeren van audits bij derden (bij leveranciers van producten of diensten). Daarmee kunnen niet gecertificeerde leveranciers of opties uit infoblad 64 en 65 (van de NVWA) worden getoetst.

Deze training is voor verantwoordelijken binnen levensmiddelenbedrijf voor voedselveiligheid en kwaliteit. Of personen die verantwoordelijk zijn voor specifieke onderdelen als inkoop, leveranciersbeoordelingen, traceerbaarheid en beleid. En personen die binnen de organisatie anderen moeten aansturen op dit gebied. Onze ervaring is dat interactie en het leren van elkaars ervaringen bijdragen bij het behalen van de gestelde leerdoelen.

Datum en locatie nog nader te bepalen. Bij voldoende belangstelling ook op aanvraag in te plannen. U kunt een e-mail sturen naar het secretariaat.

leerdoelen

Na de training heeft u kennisgemaakt met het opstellen van een planning en de nodige vaardigheden om audits uit te voeren. Praktijkuitoefening is daarbij vereist. We verwachten met ons programma u daarvoor voldoende bagage mee te geven.

inhoud

Het basisprogramma is:
• Begrippen: Valideren en Verifiëren
• Soorten Audits
• Auditvaardigheden
• Uitvoeren en rapporteren van een interne audit/ inspectie
• Inkomende goederen: beheersing op basis van infoblad 64 en 65/ certificatieschema’s
• Risico’s verpakkingsmaterialen en contactmaterialen.

kosten

Kosten op aanvraag. Trainingsmateriaal is inclusief en bij het slagen na de toets ontvangt u een deelnamecertificaat.
De training gaat door als er minimaal 6 aanmeldingen zijn.

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

KVK: 58470697