Training Principes van Auditen

Laat uw interne audits door meer leden binnen uw team uitvoeren. Vergroot betrokkenheid en laat collega’s onafhankelijk bedrijfsprocessen toetsen. In deze training leert u vaardigheden en methodieken voor het uitvoeren van interne audits en het uitvoeren van audits bij derden (bij leveranciers van producten of diensten). 
Verificatie van uw voedselveiligheidssyteem zijn essentieel vanuit normen en wetgeving. Ook kunt u ongecertificeerde leveranciers of verificatie op basis van infoblad 64 (van de NVWA) uitvoeren.

Deze training is voor verantwoordelijken binnen levensmiddelenbedrijf voor voedselveiligheid en kwaliteit. Of personen die verantwoordelijk zijn voor specifieke onderdelen als inkoop, leveranciersbeoordelingen, traceerbaarheid en beleid. En personen die binnen de organisatie anderen moeten aansturen op dit gebied. Onze ervaring is dat interactie en het leren van elkaars ervaringen bijdragen bij het behalen van de gestelde leerdoelen.

We hebben op verzoek vanuit onze klantenkring nieuwe data vastgesteld voor deze training. Meld u ook aan, en maak ook gebruik van de kennis die deelnemers meenemen vanuit hun werkveld. Datum 22 januari 2024 van 10.30 tot 16.00 inclusief lunch en 17 april 2024 van 13.00 tot 18.30 inclusief buffet. We geven deze training op onze locatie in Hoenderloo. Krimweg 74a. U kunt een e-mail sturen naar het secretariaat.

leerdoelen

Na de training heeft u kennisgemaakt met het opstellen van een planning en de nodige vaardigheden om audits uit te voeren. Praktijkuitoefening is daarbij vereist. We verwachten met ons programma u daarvoor voldoende bagage mee te geven.

inhoud

Het basisprogramma is:
• Begrippen: Valideren en Verifiëren
• Soorten Audits
• Auditvaardigheden
• Uitvoeren en rapporteren van een interne audit/ inspectie
• Inkomende goederen: beheersing op basis van infoblad 64/  certificatieschema’s
• Risico’s verpakkingsmaterialen en contactmaterialen.

kosten en Data

Kosten op aanvraag. Trainingsmateriaal is inclusief  net als lunch of buffet. Bij het slagen na de toets ontvangt u een deelnamecertificaat. 
22 januari 2024

17 april 2024

Culinair Technologisch Centrum, Krimweg 74a, Hoenderloo

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

KVK: 58470697

Algemene voorwaarden