DUURZAAMHEID

ENGELS pe term in certificeringsstandaarden, media en bedrijfsvisies. De betekenis is multi-interpretabel. Voor de diervoeder- en levensmiddelensector gaat het om uitputting van bodem, water, natuur en mens tegen te gaan en uitstoot van schadelijke stoffen te beperken.

Reductie van CO2-emissies en biologische productiewijzen zijn voorbeelden van duurzaam ondernemen.

Elk bedrijf dat biologische producten wil produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen of opslaan moet in Nederland gecertificeerd zijn conform Skal eisen. Dit geeft de afnemer en de consument een garantie dat het product zonder bestrijdingsmiddelen is geteeld en/of de leefomgeving en het medicijngebruik binnen dieren aan de biologische wetgeving voldoet. En dat de keten transparant en traceerbaar is, zodat vervalsing en verwisseling met niet biologische producten wordt geminimaliseerd.

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

KVK: 58470697

Algemene voorwaarden