PUUR&BBQ

PUUR&BBQ is ontsproten aan een idee van Wouter Hofstede en Rian Bast beiden woonachtig in Ugchelen.
Wouter is dagelijks bezig met vuur, staal en warmte als hij zijn team aanstuurt bij las- en installatiewerk aan de rails. Daarbuiten is hij fanatiek BBQ’er met een passie voor mooi vlees dat hij met techniek en finesse boven gloeiende kolen bereid.

Rian heeft een adviesbureau voor voedsel- en diervoederveiligheid en ziet daarbij de hele sector van boer tot bord. Zijn enthousiasme voor lekker en goed eten en drinken wordt nog groter door samen te kokkerellen en kennis over bereidings- en bewaringstechnieken te delen.

Samen organiseren Wouter en Rian BBQ-workshops met de titel: Het beest, van oorsprong tot bereiding!

Hun doel is gasten mee te nemen naar de keten, te laten zien waar een mooi stuk vlees vandaan komt, hoe dit bewuster kan worden ingekocht, beter kan worden bewaard en bereid en smakelijker wordt beleefd.

Graag verzorgen we voor uw vriendengroep, personeel of familie ook een unieke BBQ-ervaring.
Onze aanpak waarbij we een deel van het karkas (rug, schouder) samen uitbenen valt erg in de smaak.

De gasten worden verrast als ze zien waar de diverse vleesdelen (Ossenhaas, Côte de Boeuf, Staartstuk, Klapstuk) vandaan komen, wat de kenmerken (vet en textuur) zijn en wat dit betekent voor een succesvolle bereiding tot een smaakvol, mals en sappig gerecht.

Het menu en de locatie stemmen we af naar uw wensen:

Wilt u in uw eigen vertrouwde omgeving de workshop volgen of doet u dat liever extern?

Het 3, 4 of 5 gangen diner is inclusief spijs en drank combinatie, kruidenmixen en sauzen.
En natuurlijk krijgt u de recepten volledig uitgewerkt in een naslagwerk.

De benodigdheden zijn vooraf helder inclusief servies, bestek en glazen.

Ook een workshop volgen?

Neem dan contact op voor meer informatie, kosten en planning:

Wouter Hofstede: 06-50224366
Rian Bast: 06-25231701

Volg ons ook op Instagram of Facebook.