Natural Nature Food:

Nathalia Zoer, inspirator achter het bedrijf Natural Nature Food is met recht een duurzame ondernemer te noemen. Ze heeft oog voor de consument en ze heeft oog voor de maatschappij waar die consument deel van uit maakt. Samen met haar team maakt zij (h)eerlijke smaakmakers, onder andere mosterd en chutneys. Hiervoor gebruikt ze zoveel mogelijk biologische producten. Pure smaken vindt zij belangrijk, ze voegt dan ook geen geur-, kleur- en smaakstoffen toe en geen conserveringsmiddelen. Wat zij wel toevoegt zijn kruiden. Dit zorgt voor een ware smaakexplosie. Lekkere producten maken, maar ook iets positiefs toevoegen voor de gezondheid staat bij haar hoog in het vaandel.

Zij maakt haar producten met behulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt want ze vindt het belangrijk om ook maatschappelijk te ondernemen.

Zij maakt de producten niet alleen op een ambachtelijke manier, maar ook met passie en heel veel liefde. Deze liefde proef je samen met de pure smaken terug in de producten.

Project:

Bast Kwaliteitsbeheer begeleidt de groeiende onderneming op het gebied van voedselveiligheid. Ook zijn de locatie en de processen getoetst aan een intern audit programma.

Er is dan welverdiend een deelname certificaat voor toepassing HACCP principes behaald.

Naast voedselveiligheidsadvies is er ook een programma voor sensorisch onderzoek uitgevoerd. Diverse producten worden daarbij gekeurd op smaak, mondgevoel, geur en kleur. De reviews zijn te vinden op de website van Natural Nature Food.