Opleiding Kwaliteitscoördinator op basis van Competentie

Regelmatig vragen onze klanten of wij iemand weten voor de afdeling kwaliteit. Of welke opleiding tot kwaliteitsmanager geschikt is. Veel opleidingen zijn te algemeen. Kwaliteitsmanager binnen de voedingssector vraagt meer en vaak groei je naar een dergelijke functie toe. Met de opleiding Coördinator voor kwaliteit op basis van Competentie bieden wij een gedegen handvat.

voor wie

Het is een praktijkgerichte opleiding tot kwaliteit coördinator/manager met een duur van zes maanden. Voorwaarde is een passende werkomgeving. Deze opleiding is bedoeld voor:

– Medewerkers binnen productie-, handels- of logistiek bedrijven in de voedingssector;
– Medewerkers die kwaliteitstaken willen uitvoeren, organiseren, controleren en/of verbeteren maar hier niet in zijn opgeleid;
– Medewerkers die zich beter willen voorbereiden op certificeringsaudits, inspecties vanuit wethandhavers en of klantbezoeken;
– Medewerkers die vakjargon op het gebied van kwaliteit beter willen plaatsen en daarmee beter aansluiten bij de keten waarin ze zich bevinden. Dit door interpretatie en beoordeling van leveranciers(informatie), laboratoriumuitslagen en ontwikkeling van opleidingsinstrumenten;
– Medewerkers die kwaliteitssystemen willen ontwikkelen, implementeren, verifiëren en verbeteren.

Dus heeft u affiniteit met kwaliteit binnen uw organisatie, maar mist u fundamentele achtergrond of essentiële basiskennis? Meld u dan aan! 

Aanmelden kan eenvoudig via een email naar secretariaat@kwaliteitsbeheer.nlNa uw aanmelding sturen wij de factuur en dit is meteen uw bewijs van deelname.

 

inhoud

Intervisie vanuit de groep, inbreng van gastsprekers, bezoek op de werkvloer en ervaring van de trainer vormen een schat aan kennis om mee te gaan in het continue verbeteren van kwaliteit. De opleiding gaat door als er minimaal 6 deelnemers zijn. Tijdens de trainingsdagen zorgen wij voor koffie, thee en een afsluitend hapje. 

leerdoelen

De opleiding  is opgedeeld in een trainingssessie per drie weken, gedurende zes maanden die u volgt in ons culinair technologisch centrum in Hoenderloo. Per sessie ontvangt u praktijkgerichte huiswerkopdrachten waarmee u direct op de werkvloer aan de slag kan.
In acht sessies stomen wij u klaar voor een carrière in kwaliteitswerk.
Uw werkomgeving is de basis van het opleidingstraject.

kosten en data

Woensdag van 13.00 tot 18.45 uur

De groepssessies duren tot 18:00, maar de trainer blijft aanwezig voor (individuele) vragen of casussen.

Sessie 1: 18 oktober 2023
Sessie 2: 15 november 2023
Sessie 3: 13 december 2023
Sessie 4: 17 januari 2024
Sessie 5: 21 februari 2024
Sessie 6: 20 maart 2024
Sessie 7: 17 april 2024

Sessie 8 (afsluiter) op 22 mei 2024

De kosten bedragen € 1.495,- exclusief 21 % btw per persoon. Dit is inclusief trainingsmateriaal en bij het slagen na de toets een deelnamecertificaat.
De sessies worden gegeven in ons Culinair Technologisch Centrum aan de Krimweg 74A te Hoenderloo.

 

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

KVK: 58470697