Een bijdrage van Gerrit

De coronatijd ligt gelukkig al weer een tijdje achter ons, hoewel ook momenteel toch weer mensen te maken hebben met ziekte door dit virus. Hopelijk gaat u in goede gezondheid het nieuwe jaar in.

 

Wat de coronatijd met zich meebracht, was het werken op afstand. Via Teams, Zoom of andere beeld-bel-verbindingen konden we zo goed en zo kwaad als het ging kwaliteitsoverleg voeren, interne audits uitvoeren en contact onderhouden. Zelfs externe audits t.b.v. certificeringen konden (deels) op afstand worden uitgevoerd.

 

Ondanks de digitale mogelijkheden is onze conclusie dat een bezoek aan u op locatie de sterke voorkeur had en heeft. Persoonlijk contact, een audit en een gesprek ter plaatse levert simpelweg meer op voor het kwaliteitssysteem en de onderlinge verstandhouding.

 

Rijst de Kwaliteit-Onderweg-vraag: hoe komen we bij u op de locatie? Ja, met de auto is in veruit de meeste gevallen het gemakkelijkst. Maar… wie heeft opgelet, heeft gezien dat het wagenpark van Bast Kwaliteitsbeheer langzamerhand al wat ouder wordt. Tijd voor vervanging dus. We hameren er bij u op dat het kwaliteitssysteem gericht moet zijn op continu verbetering. Dan kunnen we zelf, in ieder geval met onze transportmiddelen, niet achterblijven natuurlijk!  En daarbij komen we voor keuzes te staan: klassieke brandstof, hybride, volledig elektrisch? Wat zijn de wensen van de gebruikers: groot, klein, kindvriendelijk, sportief, zakelijk etc. etc.

 

Inmiddels zijn we blij om te kunnen melden dat Sam inmiddels trots rondrijdt in z’n nieuwe Kia Rio. Scheelt toch weer wat ongeplande tussentijdse ritjes naar de garage… Sam: veel plezier met je nieuwe auto. Zelf moet ik nog even wachten op een nieuwe Kia Ceed, deze wordt ergens in de 2e helft van 2024 geleverd. Ondertussen rijd ik prima rond in een Audi en klopt mijn hart vol verwachting…

 

Tja, en dan Rian nog. Wat dat gaat worden weet niemand, maar van die diesel moet hij toch maar eens af. Anders komt hij straks geen binnenstad meer in. Gelukkig heeft hij zijn motor nog!

 

Ps.

Continu verbetering geldt ook voor het kwaliteitssysteem van Bast Kwaliteitsbeheer zelf. Hierover meer in de nieuwsbrief-bijdragen van Rian Bast.

UP