Kwaliteit onderweg – een bijdrage van Rian

Op mijn 21e begon ik vrij plotseling een bedrijf. Hele duidelijke bedrijfsplannen had ik niet. HACCP-verplichtingen in 1995 leverden me 2 jaar pionieren op. Meerdere werkgevers vonden dit voldoende om me bij hun uitdagingen op HACCP gebied te betrekken.  Door ZZP-er te worden, kon ik bij hen allen aan het werk en werden ze zodoende mijn eerste opdrachtgevers.

De bagage was in die tijd nog iets meer dan een laptop, want er moesten ook mappen mee richting klant. Toch was ik als student nog niet direct in de gelegenheid tot aanschaf van een vierwieler. Ik ging dan ook de eerste jaren op mijn motor langs klanten.  Het was voor mij een flexibele wijze van vervoer. 2 zadeltassen en een tanktas boden voldoende capaciteit om alle benodigdheden, en vaak ook enkele producten om de kwaliteit hiervan in de praktijk te testen, in op te bergen.

Ik heb niet zo heel veel gevoel voor status, maar toch legde ik een eerste kennismakingsbezoek bij klanten meestal af in een auto die ik van mijn ouders leende. Dit om blijkbaar toch iets meer serieus te worden genomen. 
Bedrijfstenue (hoofdeksel en wegwerpoverall), motorpak of driedelig pak zijn verpakkingsvormen. Uiteindelijk gaat het om de inhoud en wat we als adviseur aan kennis en kunde meebrengen.

Als de klik er was dan pakte ik het vervoersmiddel wat ik zelf in bezit had.

Door rugproblemen verkocht ik 15 jaren later mijn beide motoren. Toch heb ik het aangedurfd om opnieuw een Italiaan aan te schaffen om me van hot naar her te brengen.  Ik ben er zelfs al mee naar klanten in Zwitserland geweest. Het biedt vlotter doorrijden bij toenemende files, verkeersopstoppingen in steden en alternatieve routes voor een stukje ontspanning.  Het blijft scherp opletten en dat is dan weer een goede link naar hoe we voor u ook graag aan de slag blijven.

En als we het dan over veilig rijden hebben…. als u binnenkort vertrekt voor een welverdiende vakantie, dan wens ik u een goede reis naar uw bestemming en een opgefriste en veilige terugkeer. Graag tot ziens.

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

KVK: 58470697

Algemene voorwaarden