Een handelaar kan een unieke situatie innemen in de voedselketen. Door selectie van leveranciers en ontwikkeling van unieke productconcepten.

Om aan te sluiten bij het GFSI-platform begeleiden we diverse certificeringen voor BRC Broker, IFS Broker en QS.

Dit doen we voor handelaren in primaire levensmiddelen als groente- en fruithandel maar ook in consumentproducten en voedingssupplementen (met specifieke eisen aan etikettering en receptuurbewaking).

Inmiddels komen daar een scala aan chain of custody programma’s bij zoals voor Global Gap, on the way to Planet Proof, Fairtrade etc.

Die laten we aansluiten op het basis kwaliteitssysteem zodat naast wetgeving bijkomende eisen zijn verwerkt in één eenduidig en compleet kwaliteitshandboek.

Naast handel zonder opslag zijn er ook Retail en Wholesale modules van toepassing, waarbij ook opslag een onderdeel is van de activiteiten binnen het toepassingsgebied.

SECTOREN

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

KVK: 58470697

Algemene voorwaarden