DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is meer en meer een thema in certificeringsstandaarden die gericht zijn op voedselveiligheid, media en bedrijfsvisies. De betekenis is multi-interpretabel. Voor de diervoeder- en levensmiddelensector gaat het om het voorkomen van uitputting van bodem, water, natuur en mens. En om de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken zoals de reductie van CO2-emissies.
Een biologische productiewijze is een voorbeeld van duurzaam ondernemen. In Nederland is Skal de handhaver voor bedrijven die biologisch produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen of opslaan. Branchegerichte codes als ‘On the way to PlanetProof’ , ‘Beter Leven keurmerk’, ‘Fair Trade’, ‘SMETA’, ‘GRASP; sluiten aan bij een duurzame keten. Ook op initiatief van diverse retailers zijn er programma’s waarin toeleveranciers bewijs moeten aanleveren om de zorg voor natuur, milieu en werkklimaat aan te tonen door ingevoerde maatregelen.

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

KVK: 58470697

Algemene voorwaarden