Bed and breakfast de oude slagerij

Bed and Breakfast De Oude Slagerij

Wilt u natuurrijk overnachten aan de rand van het landgoed Deelerwoud in Hoenderloo? Dat kan bij ons op de locatie van de voormalige dorpsslagerij. Daar zijn 2 sfeervolle themastudio’s ingericht bij Bed and Breakfast De Oude Slagerij. Wij bieden een naast een luxe verblijf ook een heerlijk vers ontbijt aan, dit in samenwerking met de plaatselijke bakkerij/lunchroom Brunch. Ontdek hier de Wereldkamer of de 1917 kamer en kom het zelf ervaren.

WERELDKAMER

€95 p.n. voor 2 personen

 

1917 KAMER

€110 p.n. voor 2 personen

 

check in en check uit bed and breakfast

Uw kamer is gereed vanaf 15.30, vanaf dit moment kunt u in checken. Bij het inchecken bij De Oude Slagerij krijgt u de code van de sleutelkluis zodat u de door u gereserveerde kamer kunt verkennen. 

Aan het eind van uw verblijf kunt u uitchecken tussen 08:30 en 10.30 uur. 

breakfast

Bij het reserveren van één van de kamers binnen ons Bed and Breakfast kunt u ervoor kiezen om heerlijk wakker te worden met een heerlijk vers ontbijt. Dit ontbijt wordt verzorgd in samenwerking met de plaatselijke bakkerij/ lunchroom Brunch. Het ontbijt is 9,95 euro p.p. incl. btw.

Voor controle van de beschikbaarheid en reserveringen kunt u een bericht sturen via email het volgende email adres: benb.de.oude.slagerij@gmail.com of telefonisch via 06-25231701 op het nummer van Rian Bast.

Betaling

Graag ontvangen wij de totaalprijs van uw verblijf op het onderstaande rekening nummer voor aankomst bij ons Bed and Breakfast

NL17RABO0138454833 op naam van Quality Compass BV, Hoenderloo.

BAST KWALITEITSBEHEER

Bast Kwaliteitsbeheer startte in 1997 vooral als een regionale dienstverlener. Naast een landelijke dekking (we hebben klanten in alle provincies van Nederland) opereren we sinds een aantal jaar ook internationaal met opdrachtgevers in Zwitserland, Portugal, Wit-Rusland, Litouwen, Rusland, Uruguay, Oekraïne en Taiwan.
Voor Bast Kwaliteitsbeheer is dit mede tot stand gekomen door het netwerk wat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

SOCIAL MEDIA

Deel uw gedachten en ideeën met ons en doe een stap voorwaarts in kwaliteit.

 

CONTACT

Krimweg 74A
7351 AW Hoenderloo
Nederland
info@kwaliteitsbeheer.nl
+ 31 6 252 31 701

Dutch NL English EN